Яблука можна фарширувати не лише фруктами, горіхами і медом. Яблука чудово смакують з фаршем з баранини.
СКЛАДОВІ
- фарш – 400 г
- яблука – 10 шт.
- біле сухе вино – 300 мл
- масло – 1 столова ложка
- чорний перець – 1/2 ч. л.
- сіль – в залежності від смаку.
ПІДГОТОВКА
Змішайте баранину з тертою цибулею. Потім додайте перець, м’ясо, сіль і добре перемішайте. Покладіть фарш на сковорідку, додайте масло й вино. Потримайте на максимальному вогні близько 15 хвилин. Видаліть з очишених яблук з сердечника і заповніть отвори підготовленим фаршем. Помістіть нарізані яблука на змащєну маслом духовку і випікайте в духовці, нагрітій до 180 градусів протягом 30 хвилин.