Вас здивує і чудовий вигляд цього печива, і його ніжний смак. Солодкі запашні яблука у тонкому хрусткому тесті просто тануть у роті.
СКЛАДОВІ
- листкове тісто – 1 пакет
- абрикосове варення – 5 столових ложок
- яблуко – 4 шт.
- вода – 1 чашка
- лимон – 1 шт.
- кориці – 2 ч.л.
- цукрова пудра – для прикраси.
ПІДГОТОВКА
Розморозьте тісто, розкатати його трошки й наріжте смужками завдовшки 8 см. Потім змастіть їх абрикосовим джемом. З яблук видаліть сердцевину й наріжте їх тонкими частинами. Покладіть їх в миску, заливайте водою та додавайте свіжевичавлений лимоний сік. Поставте миску в мікрохвильовку на 3 хвилини, щоб яблука стали м’якими. Потім просушіть яблука і укладіть їх щільно в ряд на одну половину тіста рум’яною стороною вгору. Зверху посипати яблука корицею. Далі дбайливо накрийте яблука тістом, згорніть смужки в рулетики та викладіть “трояндочки” в форми для кексів. Потім розмістіть форми у розігрітій до 190 градусів духовці, а через 45 хвилин отрімайте ароматний десерт. Зверху прикрасьте цукровою пудрою й насолоджуйтесь.