Простий і смачний десерт для затишного романтичного вечора! Легкий десерт, що поєднує тонкий смак яблук і солодкість карамелі, подається з кулькою морозива.
СКЛАДОВІ
- яблука – 3 штуки,
- цукор – 1/2 чашки,
- вершки – 1/2 чашки,
- масло – 2 столові ложки,
- ванільне морозиво – 70 г.
ПРИГОТУВАННЯ
Яблука почистити і тонко нарізати. Висипати цукор в каструлю з товстим дном і виставити на середній вогонь. Зачекайте, доки цукор не почне танути. Перемішати, щоб цукор перетворився на карамель. Потім зніміть каструлю з вогню і додайте вершки. Через хвилину почніть помішувати. Варіть до однорідності. Тепер розтопіть масло в іншій каструлі і обсмажте очищені яблука до утворення коричневої кірки. Потім з’єднайте яблука з карамельним соусом. Помістіть ванільне морозиво. Негайно подавайте.